Wij zijn op zoek naar jou

Word werkvoorbereider bij ons op kantoor!


Ben jij iemand met een scherp oog voor detail én kan je de nodige verantwoordelijkheid nemen? Dan is onze functie van WERKVOORBEREIDER waarschijnlijk echt wat voor jou! Je hebt een technische achtergrond dus tekeningen uitwerken is voor jou geen probleem, maar bent ook verantwoordelijk voor de inkoop van de materialen. Je bent betrokken bij het volledige traject van onze kozijnen, je koopt de materialen in en bereidt de productie voor.

 


Wat zoeken wij?

- Een aanpakker met ervaring in de bouw of timmerindustrie
Je sociale vaardigheden zijn goed op peil, je kunt goed omgaan met collega's en weet hen te motiveren
De nodige leidinggevende of aansturende ervaring is een pré

 

 

Wat ga je doen:
- Het uitwerken van tekeningen van onze kunststof kozijnen
- Het voorbereiden van de projecten voor de productie
- Inkopen van materialen en calculatie
- Waar nodig, afstemming met opdrachtgevers en collega's

 


Wat kan je van ons verwachten:

Bij Van de Stroet kun je rekenen op een goed georganiseerde werkomgeving. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, maar dat geldt ook voor het werkplezier van onze collega's. We zijn dan ook een goed op elkaar ingespeeld en collegiaal team, we helpen elkaar waar nodig. In onze werkplaats in Kootwijkerbroek hebben we de zaken goed voor elkaar, je werkt in een schone, nette en goed verlichte productiehal met uitstekend materiaal en gereedschappen. Het spreekt misschien vanzelf, maar natuurlijk zorgen we ook voor een goed salaris en fijne arbeidsvoorwaarden! 

 

 

Solliciteren of een dag meelopen?

We houden niet van moeilijk doen! Solliciteren of meer informatie over deze vacature opvragen houden we graag simpel. Je bent ook welkom om een dagje mee te lopen!

 

 

 

Bel Bart van de Stroet

(0342) 444 616


Of stuur een mailtje.

(0342) 444 616